ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η Μεγάλη Επανεκκίνηση: Το "αρρωστημένο σχέδιο" τους για την μετά κορονοϊό εποχή


Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημοσίευσε πρόσφατα (Οκτώβριος 2020) μια «Λευκή Βίβλο», με τίτλο ( Ανακαθορισμός του Προγράμματος Μελλοντικής Εργασίας-σε έναν μετά-Covid-19 Κόσμο».

Αυτό το κείμενο των 31 σελίδων δίνει την εντύπωση προγράμματος εφαρμογής του σχεδίου «Covid 19- H Mεγάλη Επανεκκίνηση», που δημοσίευσαν τον περασμένο Ιούλιο ο ιδρυτής (τo 1974) και Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Οικονομικού Ομίλου (World Economic Forum) Klaus Schwab και ο συνεργάτης του Thierry Malleret.

Αποκαλούν «Επανεκκίνηση του Μέλλοντος» μια Λευκή Βίβλο, υποδηλώνοντας ότι δεν είναι η τελική μορφή. Είναι ένα είδος σχεδίου, ένα «δοκιμαστικό μπαλόνι» για την στάθμιση των αντιδράσεων του κόσμου. Μοιάζει πράγματι με το αφήγημα ενός δημίου.. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην το διαβάσουν – δεν έχουν επίγνωση της ύπαρξής του. Αν το διάβαζαν, θα έπαιρναν τα όπλα και θα πολεμούσαν αυτό το τελευταίο ολοκληρωτικό σχέδιο, που… προσφέρεται στον κόσμο από το World Economic Forum.

Υπόσχεται ένα τρομακτικό μέλλον σε άνω του  80% περίπου του (επιζώντος) πληθυσμού. 

Το “1984” του Τζορτζ Όργουελ μοιάζει με καλοήθη φαντασίωση, 
σε σύγκριση με αυτό που σχεδιάζει το WEF για την ανθρωπότητα.

Το χρονικό πλαίσιο εφαρμογής είναι η δεκαετία –έως το 2030–  δηλαδή ταυτόχρονα με το πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών για το 2021 – 2030.

Δείτε το βίντεο και διαβάστε όλο το "σχέδιο" εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το "αδιέξοδος" ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail μαζί μας. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, υβριστικά ή προκλητικά δεν δημοσιεύονται.