ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Πάει ο παλιός, κακός χρόνος, ας υποδεχτούμε τον χειρότερο!


Το 2020 έφυγε, αλλά τα "κουσούρια" που άφησε στην ανθρωπότητα θα μας στοιχειώνουν για πολλά ακόμη χρόνια. Όχι γιατί εμφανίστηκε ξαφνικά ένας "θανατηφόρος" ιός στα βάθη της Κίνας, όπως θέλουν να πιστεύουμε, αλλά γιατί ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ, όπως κυνικά ομολογούν, από τ' "αρρωστημένα μυαλά" των εμπνευστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης - δικτατορίας.

Το γεγονός ότι αντιμετωπίστηκε, σχεδόν σε όλα τα κράτη, με τον ίδιο τρόπο, δείχνει ξεκάθαρα το πόσο έχουν απλώσει τα "πλοκάμια" τους, όπως επίσης και τις προθέσεις τους για το μέλλον. Ενα μέλλον γεμάτο φόβο, ανασφάλειες, ενοχές και πλήρη υποταγή σε "άνωθεν εντολές".


Θα σταθούμε όμως στο σημερινό κείμενο, μόνο στην εγχώρια αντιμετώπιση της "πανδημίας", ξεκινώντας από τη δήλωση ενός "ειδικού", που πολλοί βιάστηκαν να "ηρωποιήσουν" και ο οποίος λίγους μήνες πριν την εμφάνιση της, μας έλεγε...


...και τι σύμπωση! Σύντομα "επιβεβαιώθηκε" για να βιώσουμε τον απόλυτο παραλογισμό, με "μέτρα προστασίας" που δεν είχαν καμιά σχέση με τη λογική και "αποφάσεις" που άλλαζαν όποτε και όπως το "απαιτούσαν οι συνθήκες"

Οι δε πολίτες, απροετοίμαστοι στην πλειοψηφία τους, παρακολουθούσαν με αμηχανία τις "εξελίξεις" μέσω των χρηματοδοτούμενων ΜΜΕ, κρεμάμενοι από τα χείλη των "ειδικών". Η μόνη αλήθεια ήταν αυτή που οι "ειδικοί" παρουσίαζαν, οτιδήποτε διαφορετικό, αμέσως χαρακτηριζόταν "συνωμοσιολογία" και φυσικά εξαφανιζόταν με τις γνωστές "δημοκρατικές διαδικασίες"

Οι χιλιάδες νεκροί, θύματα του "αόρατου εχθρού", η απόδειξη πως "οι ειδικοί ξέρουν τι λένε, ξέρουν τι κάνουν". Καμία σημασία δεν έχει που εξαφανίστηκαν όλες οι υπόλοιπες αιτίες θανάτων, για όλα υπεύθυνος ήταν "ο φονικός ιός".


Επειδή όμως, παρά τις "μεγαλειώδεις προσπάθειες" των ειδικών, τα κρούσματα πολλαπλασιαζόταν και οι θάνατοι συνεχώς αυξανόταν, γιατί κάποιοι "ανεύθυνοι πολιτες" δεν έβαζαν μυαλό, νέα παράλογα μέτρα έμπαιναν στην καθημερινότητα μας, για να μας φέρουν στον "σωστό δρόμο", μέχρι να κυκλοφορήσει το "σωτήριο εμβόλιο" που θα μας οδηγήσει στην "ελευθερία".

Και στο τέλος αυτής της καταραμένης χρονιάς το "θαύμα" έγινε. Σε χρόνο ρεκόρ παρασκευάστηκε η "θεραπεία" μας (να θυμήσουμε ότι τον Απρίλη του '20 ο Bill Gates ανακοίνωσε την απόφαση του να χρηματοδοτήσει εφτά εργοστάσια για παρασκευή εμβολίου) κι' έφτασε με άκρα μυστικότητα και πρωτοφανείς συνθήκες προστασίας. Χαρές και πανηγύρια σ" ολόκληρη τη χώρα. 

Πρώτη έσπευσε να δώσει το καλό παράδειγμα η πολιτική ηγεσία. Ομοψυχία και κοινή στάση απέναντι στον "αόρατο εχθρό" απ' όλα τα κόμματα, που χρόνια τώρα "φροντίζουν για το καλό μας". Το "σωτήριο εμβόλιο" ήρθε για "να δώσει τέλος στα βάσανα μας"...η μήπως όχι;


Μάλλον όχι, αν κρίνουμε από την απάντηση του πρωθυπουργού. Όποιος πιστεύει η έστω νομίζει πως το 2021 θα είναι καλύτερη χρονιά, είναι βαθιά νυχτωμένος. Ο παραλογισμός θα συνεχιστεί, βάση του μακροχρόνιου και "καλοστημένου" σχεδίου προς τη "νέα κανονικότητα", αργά και βασανιστικά. Ο εξευτελισμός του ανθρώπου θα γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο έντονος, μέχρι τελικής πτώσεως.

Το 2015 το "Αδιέξοδος", αμέσως μετά την τεράστια απάτη του δημοψηφίσματος είχε πει, "στο εξής θα ζήσουμε καταστάσεις και γεγονότα που ούτε στους πιο τρελούς μας εφιάλτες δεν έχουμε δει" και δεν ήταν "προφητεία", ήταν η ερμηνεία του "μηνύματος" που μας έστελνε το πολιτικό σύστημα, "η ψήφος σας δεν έχει καμιά αξία, η όποια απόφαση σας μας είναι αδιάφορη, έμεις αποφασίζουμε, πάρτε το απόφαση", αλλά δεν το "πιάσαμε" και συνεχίσαμε να το συντηρούμε, να το γιγαντώνουμε, να το ανακυκλώνουμε, είμαστε απλά άξιοι της μοίρας μας. Δεν χρειάζεται να θυμήσουμε τι ακολούθησε, όποιος τα θυμάται, εύκολα αντιλαμβάνεται και τι μας περιμένει.

Κι' εφόσον το αντιλαμβάνεται, είναι καιρός να βγει από την απραξία όσο ακόμα μπορεί, γιατί σε λίγο καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ. Οι "σωτήρες" τελειώσαν και το επόμενο στάδιο, που βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή μέσω του εμβολιασμού, είναι "να μας αποτελειώσουν"

Θέλετε να συζητήσουμε τι περιέχει το εμβόλιο του "φιλάνθρωπου" Bill Gates; αυτό που θέλουν να κάνουμε εμείς, όχι αυτό που δήθεν έκαναν οι πολιτικοί μας. Θέλετε να συζητήσουμε τι είναι το σχέδιο προς την "ελευθερία"; θυμηθείτε τη "μετάβαση στον ποιοτικό θάνατο" που μας είπαν οι "ειδικοί".


Σε προσεχή κείμενα θα συζητήσουμε για όλα, αλλά η ουσία είναι αλλού κι' αυτή είναι η ευχή μας για το νέο έτος. Ας οργανωθούμε επιτέλους μακριά από κόμματα και δήθεν ιδεολογίες κι' ας εκπαιδευτούμε, έτσι ώστε ν' αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει τον ένα και μοναδικό εχθρό, που καθόλου "αόρατος" δεν είναι.

Αν δεν είμαστε ικανοί για κάτι τέτοιο, αν δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απ' τα δεσμά του συστήματος, αν δεν θέλουμε να δώσουμε την ψυχή μας για πραγματική ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ας μείνουμε κολλημένοι στο πληκτρολόγιο μας κι' ας περιμένουμε τον θάνατο μας, που καθόλου "ποιοτικός" δεν θα είναι.

Καλή Χρονιά και να θυμάστε αυτό. 

Η Ελευθερία δεν χαρίζεται, παρά μόνο κατακτιέται, 
με αγώνες, θυσίες και αίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το "αδιέξοδος" ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail μαζί μας. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, υβριστικά ή προκλητικά δεν δημοσιεύονται.