ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αμετάκλητα και άνευ όρων


Το κείμενο που ακολουθεί, απευθύνεται σε όσους Έλληνες εξακολουθούν να ψηφίζουν, πιστεύοντας πως οι "καλύτερες μέρες" θα έρθουν από το αποτέλεσμα της κάλπης, τα κόμματα που θα εκλεγούν η την όποια κυβέρνηση προκύψει από τη διαδικασία.

Η πικρή αλήθεια.

Τον Μάη του 2010 η Ελληνική κυβέρνηση, εκβιαζόμενη από τους "φίλους και εταίρους" της Ε.Ε. υπογράφει την πρώτη δανειακή σύμβαση, οι όροι της οποίας παραβιάζουν κάθε αρχή του διεθνούς δικαίου. Με αυτή τη σύμβαση η Ελλάδα μεταξύ άλλων, παραιτείται "αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία". Αυτό πολύ απλά σημαίνει, πως εκείνη την ημέρα η Ελλάδα έπαψε να είναι ανεξάρτητο κράτος. Πείτε την αποικία, προτεκτοράτο η όπως αλλιώς σας αρέσει, αλλά εκείνη την ημέρα τελείωσαν όλα. Γράφω τελείωσαν γιατί οι "φίλοι και εταίροι" μας, γνώριζαν ήδη πολύ καλά πως όποια κυβέρνηση κι' αν προκύψει από το υπάρχον πολιτικό σύστημα, δεν θα τολμήσει να τους πάει σε δίκη, από τη στιγμή που οι ίδιοι την καθοδηγούν, την ελέγχουν και σε "ειδικές" περιπτώσεις την εκβιάζουν (θυμηθείτε τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ).

Δεν θ' αναλύσω τους όρους εκείνης της σύμβασης, άλλωστε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τους βρει και να τους διαβάσει, καθώς και όσων ακολούθησαν, που συνεχώς χειροτέρευαν την κατάσταση, αφαιρώντας κάθε εξουσία από το Ελληνικό κράτος. Θα θυμίσω όμως πως όλα αυτά δεν έγιναν ξαφνικά, ούτε προέκυψαν από το "χρέος" που μαγείρεψε ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Είχαν αποφασιστεί χρόνια πριν και μάλιστα ο Ελληνικός λαός είχε ενημερωθεί πλήρως. Αν γυρίσουμε στον Φλεβάρη του 2005, στην ημέρα παράδοσης της Ελληνικής προεδρίας, θ' ακούσουμε την τότε πρόεδρο της βουλής, Α. Ψαρούδα - Μπενάκη να λέει στον νέο πρόεδρο Κ. Παπούλια πως "τα εθνικά σύνορα και η εθνική κυριαρχία θα περιορισθούν, χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας της διευρυμένης Ευρώπης" ενώ "τα δικαιώματα του πολίτη θα παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων"!

Είναι πολλά τα λεφτά.

Όλα τα κόμματα (μηδενός εξαιρουμένου) της βουλής τα γνώριζαν αυτά (υπάρχει κάποιος που υποστηρίζει το αντίθετο;). Επειδή όμως η βουλή ήταν και παραμένει η πιο κερδοφόρος επιχείρηση της χώρας, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν τις υψηλές αποδοχές και τ' αμέτρητα προνόμια που απολαμβάνουν. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τα "μικρά" κόμματα, εκτός βουλής (εξαιρούνται κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις πραγματικά ηλιθίων), που ενώ γνωρίζουν πως δεν μπορούν ν' αλλάξουν τίποτα απολύτως, το παίζουν αντιμνημονιακοί, επαναστάτες, πατριώτες, ανάλογα με την τάση της εποχής, για τους παραπάνω λόγους.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Μετά απ' όσα διαβάσατε κι' εφόσον δεν τα θεωρείτε ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά γεγονότα που ανταποκρίνονται στην ωμή πραγματικότητα, θα ήθελα να σκεφτείτε, έστω και τώρα, για ποιόν λόγο πηγαίνετε στην κάλπη και γιατί επιμένετε να στηρίζετε ένα τόσο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Φυσικά δεν απευθύνομαι στους βολεμένους η στους εξαρτημένους του συστήματος, αλλά σε όσους έχουν την ικανότητα να σκέφτονται. Δυστυχώς φίλοι μου, το μοναδικό "όπλο" αντίστασης η αντίδρασης που μας παρέχει η "δημοκρατία" τους (ψήφος), είναι άσφαιρο!!!

Υπάρχουν όμως λύσεις.

Φυσικά λύσεις υπάρχουν. Το σύστημα δεν είναι ανίκητο κι' αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές ιστορικά. Για να το νικήσεις όμως, δεν το πολεμάς ποτέ με τα δικά του όπλα, γιατί έτσι δυο πιθανότητες υπάρχουν η χάνεις η αυτοκτονείς. Ο τρόπος για να το αντιμετωπίσεις και κυρίως για να το νικήσεις, δεν μπορεί όμως να συζητηθεί στο διαδίκτυο, ούτε μπορεί να υλοποιηθεί από ανθρώπους που δεν είναι έτοιμοι για αγώνα διαρκείας και μεγάλες θυσίες κι' εδώ τίθεται το θέμα της οργάνωσης και της εκπαίδευσης , θέμα στο οποίο το "Αδιέξοδος" συνεχώς θα επιμένει.

1 σχόλιο:

  1. +100000000...Ειδικά όσον αφορά τις λέξεις κλειδιά:Οργάνωση-Εκπαίδευση...Αλλά και:Θυσίες,Αγώνες διαρκείας χωρίς σφύριγμα λήξης απο τον διαιτητή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το "αδιέξοδος" ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail μαζί μας. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, υβριστικά ή προκλητικά δεν δημοσιεύονται.