ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης


Για όσους αναρωτιούνται ακόμη, γιατί συμβαίνουν όλα αυτά με τους "μετανάστες - πρόσφυγες" στη χώρα μας, ας υπενθυμίσουμε το εξής.

Τον Δεκέμβρη του 2018, ο τότε Έλληνας πρωθυπουργός υπογράφει στην διακυβερνητική διάσκεψη του Μαρόκου, το "παγκόσμιο σύμφωνο για την ασφαλή, ομαλή και τακτική μετανάστευση" (πλήρης ονομασία), το οποίο λίγες μέρες αργότερα εγκρίθηκε στην τακτική συνέλευση του ΟΗΕ. Το σύμφωνο αποτελείται από 34 σελίδες και περιέχει 23 προτάσεις, ώστε να βοηθηθούν οι χώρες της Δύσης που θα διαχειριστούν τις μεταναστευτικές ροές και θα φροντίσουν για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών.

Παρότι δεν είναι δεσμευτικό και τονίζει πως οι αρχές του δεν θα παραβιάζουν την κυριαρχία των κρατών, κάποιες χώρες αποφάσισαν να μην το υπογράψουν. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι ΗΠΑ, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ το χαρακτήρισε ως "δόγμα της Παγκοσμιοποίησης" και "απειλή για την εθνική ασφάλεια" της χώρας του.

Γιατί αντέδρασαν αυτά τα κράτη;

Τρεις είναι οι κύριοι λόγοι.

1ος) Καθιστά την παράνομη μετανάστευση ανθρώπινο δικαίωμα, ανώτερο της εθνικής κυριαρχίας των κρατών, δηλαδή ανώτερο και από τα δικαιώματα των πολιτών.
2ος) Αυτοπροσδιορίζεται ως "μη νομικά δεσμευτικό πλαίσιο συνεργασίας", αλλά α) δεν αναφέρει τον τρόπο αυτής της "συνεργασίας", ούτε τον μηχανισμό που θα παρακολουθεί, θα αποφασίζει, θα συντονίζει τις μεταναστευτικές ροές και β) παρότι "μη δεσμευτικό" επιβάλει στα κράτη ν" αλλάξουν τη νομοθεσία τους, καθιστώντας ως ποινικό αδίκημα την άρνηση οποιουδήποτε στην έλευση μεταναστών.
3ος) Μεταβιβάζει "υπογείως" την εξουσία από τις κυβερνήσεις σε κάποια αόρατη παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία στο εξής θα διοικεί όλα τα κράτη, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πληροφόρηση σχετικά με τους ανθρώπους που θα την αποτελούν.

Μερικές από τις δεσμεύσεις των κρατών που υπέγραψαν το "σύμφωνο".

1) Ανταλλαγή πληροφοριών για την κίνηση των μεταναστών σε διεθνές επίπεδο ώστε να βελτιώνονται τα μέτρα και οι πολιτικές που λαμβάνουν.
2) Δέσμευση ότι οι μετανάστες πρέπει να ενημερώνονται για τα δικαιώματα τους και να τους παρέχονται πληροφορίες για πιθανές κατοικίες και εργασία με το που φτάνουν στην εκάστοτε χώρα.
3) Κατάργηση των κέντρων κράτησης, παροχή καλύτερων συνθηκών διαβίωσης και εύκολη πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες.
4) Υιοθέτηση "αξιοκρατικών" πολιτικών προσλήψεων, ώστε η πρόσβαση στην εργασία από τους μετανάστες να είναι εύκολη.
5) Μέτρα για την ενημέρωση των υποψήφιων μεταναστών σχετικά με τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστούν, καθώς και για τους νόμους και τις πολιτικές της χώρα φιλοξενίας.

Επακόλουθα του "συμφώνου".

# Ανοιχτά σύνορα για όποιον θέλει να μπει.
# Δεν υφίσταται πλέον παράνομη μετανάστευση.
# Ο όρος λαθρομετανάστης ποινικοποιείται.
# Σύσταση ανεξέλεγκτων ΜΚΟ, οι οποίες στην ουσία αντικαθιστούν τους λαθρέμπορους.
# Κλείσιμο των δομών φιλοξενίας.
# Η παραμονή τους σε μια χώρα θα επιβαρύνει τους πολίτες αυτής της χώρας.

Αυτά συνέβησαν τον Δεκέμβρη του 2018 στο Μαρακές, με την υπογραφή του "Αριστερού" πρωθυπουργού της χώρας. Παρότι το "σύμφωνο Μαρακές" δεν είναι δεσμευτικό, η σημερινή κυβέρνηση της "επιστροφής στην κανονικότητα" συνεχίζει να το εφαρμόζει κατά γράμμα, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι όλες οι "Ελληνικές" κυβερνήσεις ακολουθούν πιστά τις εντολές των εμπνευστών της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Θέλετε να πούμε και δυό λόγια για το αύριο;

Αντικατάσταση πληθυσμού (έχουν μεταναστεύσει ήδη πάνω από 500.000 Έλληνες, έχουν εγκατασταθεί τουλάχιστον οι διπλάσιοι μετανάστες, από χώρες του Ισλάμ).
Μετατροπή ολόκληρης της χώρας σε ΕΟΖ (ειδική οικονομική ζώνη) αφού οι μισθοί θα πέσουν ακόμη περισσότερο, οι συνθήκες διαβίωσης θα γίνουν ακόμη χειρότερες, το κοινωνικό κράτος θα μειωθεί κι' άλλο.
Αλλοίωση της Ελληνικής ιστορίας (ήδη μεθοδεύεται μέσω της επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από το 1821).
Κατάργηση ηθών και εθίμων της πατρίδας μας.
Ανασφάλεια και μόνιμο καθεστώς φόβου, καθώς θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο η εγκληματικότητα σε κάθε της μορφή, ενώ θα επικρατεί ατιμωρησία (ήδη το φρόντισαν μέσω του νόμου Παρασκευόπουλου).
Δημιουργία "πέμπτης φάλαγγας" καθώς πέρα από τους εγχώριους πεμπτοφαλαγγίτες, η χώρα θα γεμίσει και με άριστα εκπαιδευμένους Ισλαμιστές μισθοφόρους.

Μένουμε προς το παρόν σ' αυτά, με την ελπίδα να καταλάβει επιτέλους ο κάθε πολίτης, που μας οδηγεί το πολιτικό προσωπικό της χώρας και πόσο δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον που έχουν δρομολογήσει για μας, χωρίς εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Το "αδιέξοδος" ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail μαζί μας. Σχόλια με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, υβριστικά ή προκλητικά δεν δημοσιεύονται.